2021: Her er tre gode fifs til hobbyprojekter

Coronaen hærger stadig, men det skal ikke afholde os fra at gøre ting derhjemme, som vi kan fordrive tiden med heldigvis. Du kommer unægteligt i 2021 også til at bruge meget tid derhjemme, om du vil det eller ej, og derfor er det en god idé at kaste sig ud i nogle projekter og hobbyer, som man kan fordrive tiden med. Vi giver her bud på et par af slagsen.

Lav et spisebord med familien

Dette er et længerevarende projekt, men noget som alle kan nyde godt af og være en del af. Det kan være noget, som samler familien i en tid, hvor man ellers ikke kan være så meget sammen, og slutproduktet kan faktisk blive rigtig godt med de rigtige remedier. Med blandt andet epoxy til bord kan man få en flot og glansfuld overflade.

Anskaf en gamercomputer

Denne er måske en smule kontroversiel, hvis man er oppe i årene, men fakta er bare, at gaming aldrig har været større. Samtidig har du muligvis en søn eller datter, som også spiller, og på den måde kan I få noget at dele. Men pas på – det er utroligt nemt at blive opslugt i timevis, og visse spile kan tage så meget overhånd, at det går udover ægteskabet.

Begynd at læse

Vi danskere er som mange andre folkefærd kommet meget langt væk fra bogreolen for i stedet at fordybe os i skærme. Det er en naturlig udvikling, men der er noget idyllisk over at kaste sig over en bog. Samtidig er det noget, som ikke bør gå tabt til næste generation.

admin