3 detaljer i hjemmet, som du aldrig selv havde tænkt på

Har du lige købt nyt hus eller leder du bare efter inspiration til at sætte et nyt præg på det hele derhjemme? Så er du kommet til det rette sted. Vi vil i denne artikel give dig et bud på 3 detaljer, som du kan implementere i dit hjem, så det bliver en smule mere hjemligt og personligt.

En rå granitbænk

En bænk er efterhånden ikke noget, man sætter sig på – det er en udsmykningsgenstand, for lad os være ærlige. Hvor ofte sætter man sig lige på den bænk, man har placeret så pænt udenfor hoveddøren? Det er jo ikke lige der, man går hen for at nyde sin kaffe. Nej, en bænk skal være et dekorativt element, og derfor kan man lige så godt gå hele vejen med en granitbænk.

Nye numre til huset

Du kan nok ikke få lov til at skifte dit vejnummer hos kommunen, men du kan gøre noget ekstra pænt ud af det med nye og dekorative numre uden på huset. Der er mange former og farver at vælge mellem, hvis man kigger de rigtige steder – for ja, man kan faktisk godt købe sådan nogle ting.

Specialstøbte glaselementer

Har du nogensinde tænkt over, at du dit spejl kunne være rundt, trekantet eller en helt tredje form? Det har du nok ikke, men den idé planter vi i hovedet på dig nu. Du kan få glas og spejle i alle de former du vil, da flere steder faktisk tilbyder at lave glas efter din størrelse, så dit hjem bliver ekstra personligt.

admin