3 jobmuligheder til dig på bar bund

Er du havnet i den uheldige situation, at du har mistet dit job? Så er du bestemt ikke den eneste, da mange virksomheder har måttet lukke under corona, og det betyder ligeledes, at der er mange, som må tilbage på jobmarkedet. Vi giver dig her bud på, hvad du kan søge i stedet for.

Prøv et vikarbureau

Vikarbureauer har mange forskellige jobs inden for mange typer af erhverv, og selvom det ikke nødvendigvis er garanterede timer, er det bedre end at sidde og kukkelure derhjemme. Det kan være, at du heldig at lande en projektansættelse, som varer måneder – og hvem ved: Måske du bliver belønnet med en fuldtidsstilling for dit arbejde hos firmaet. Det kan eksempelvis være et vikarbureau til rengøring.

Bliv lagerarbejder hos en webshop

Online handel har kronede tider, og det betyder, at langt flere af os køber ting på nettet. Det resulterer i, at lagerhaller bliver fyldt op mere end nogensinde før, og det kan være din vej til fast arbejde. Følg godt med hos de succesfulde online shops, og bid på, når de engang unægteligt kommer til at mangle assistance på deres lager. Der skal helt sikkert nok komme muligheder i den her branche.

Den enes død, den andens brød

Har du overvejet at starte virksomhed selv? Tidspunktet er på mange måder både godt og dårligt. Det er dårligt, fordi visse brancher er ekstremt hårdt ramt, og du bør nok ikke blive noget inden for events eller rejser. Det er et godt tidspunkt, fordi der unægtelig kommer nogle huller på markeder, som vil komme tilbage inden længe – og så er der gode muligheder for PR med opstart i denne tid.

admin