3 lækre tips til indretning af soveværelset

Har du et soveværelse, som du længe har planlagt at gøre noget lækkert ved? Nogle gange skal man bare have et lille skub for at få gjort noget ved det, og derfor giver vi dig den her artikel, som forhåbentlig kan give dig den sidste inspiration til endelig at tage det første spadestik. Vi kommer her med 3 råd.

Skummadrasser på dine betingelser

Skummadrasser er mange foretrukne madrasform, men det er ikke altid, at den lige kommer i den størrelse, man har brug for. Men det kan nu gøre noget ved, fordi det er faktisk muligt at få skummadras på mål og efter behov. Det kan være, du har en særlig indretning, som gør, at skummadrasser på mål er et behov, men det kan også være, at du er ekstra lang og skal have en større seng. Muligheden er der i hvert fald.

Lyse mørklægningsgardiner

De fleste foretrækker naturligt nok at få lov at sove uden, at lyset skinner ind om morgenen – særligt om sommeren. Hertil kan du bruge mørklægningsgardiner, men de behøves ikke at være mørke, som sådan nogle normalt er. Du kan sagtens finde lyse mørklægningsgardiner, som lyset ikke kommer igennem, så du stadig kan beholde et dejligt lyst rum.

Lyst gulv i eg

Mange har en tendens til at vælge bløde gulve til soveværelset, fordi det er rart at træde ud af sengen og ned på noget blødt. Men du bliver rigtig træt af det, når der skal støvsuges og gøres rent, hvilket der naturligt nok skal meget på soveværelse. Vælg i stedet lyst træ i eksempelvis eg.

admin