3 uundværlige ting til din nye forretning

Tillykke med din nye forretning! Sjove og udfordrende tider venter, og derfor vil vi gerne give dig et par gode råd med på vejen, når du skal opsætte din butik. Der er forskellige krav til forskellige typer af forretninger, og derfor giver vi dig nogle meget specifikke råd til tiltag, som du kan vælge at benytte i din forretning.

Tøjbutik? Du kan ikke have bøjler nok

Bøjler i en tøjbutik er ligesom sokker hjemme i skuffen. Man ved, at man har nok, men på forunderlig vis formår de alligevel altid at forsvinde, og så køber man fem nye par, som igen er væk efter en måned.

Du kan simpelthen ikke købe bøjler nok, hvis du sælger tøj. Det behøves heldigvis ikke være dyrt, og du kan mange steder finde bøjler til gode engrospriser.

Strategisk indretning af hylderne

Position of sale i din butik er et helt fag for sig selv, som nogle kloge mennesker har dannet sig en del viden om. Hvor dine varer står i butikken har enorm betydning for salget, og du kan manipulere med de varer, der giver dig det bedste overskud.

Vi er langt mere tilbøjelige til at vælge det, vi kan se i øjenhøjde. Tænk over det, når du besøger din lokale Netto – det er bevidst, hvad du møder i indgangen.

En app med kundefordele

Kundeklubber og andre sjove rabattiltag er en god måde at retaine kunder på nu om dage. Faktisk findes der butikker, hvor det ikke kan svare sig at købe genstande uden at være medlem. Det giver dig mulighed for at signe dem op til nyhedsbreve og lade dem blive eksponeret for dit brand.

admin