Åben munden friskt op

Mundfrisk.dk har alle tænkelige tandplejeprodukter. Vi har næsten mere, end du kan gabe over

De fleste mennesker ved godt, at det ofte bliver en dyr fornøjelse at besøge tandlægen, så hvorfor ikke komme problemet i forkøbet og anskaffe de rette redskaber til at holde mund, tunge og tænder i god pleje?

Det remedier skal du anskaffe hos Mundfrisk.dk, hvor vi ligger inde med alt, hvad du skal bruge for at holde tandlægen bort eller finde de rette produkter, som tandlægen netop har bedt dig om at skaffe for at holde mundhygiejnen i top.

Når du besøger vores webshop, vil du blive forbløffet over, hvor lave vores priser er. Lave priser er heldigvis ikke ensbetydende med dårlig kvalitet, for du vil hurtigt genkende anerkendte mærkevarer hos os som for eksempel Oral-B og Colgate.

Tandbørster, halstabletter, tungeskrabere, læbepomader, vi har det hele og mere til, som du ganske sikkert og trygt at vælge imellem , og så er det ganske billigt at få fragtet sine varer, og hvis du køber for over 399 kroner, så sørger vi for gratis levering.

Hos Mundfrisk.dk er der desuden ingen skjulte gebyrer, og du bliver ikke bundet til at købe et bestemt antal varer. 

Fik vi nævnt, at vi har Danmarks største sortiment af mellemrumsbørster og produkter mod tør mund? Selvom det kan virke overvældende med vores varesortiment, så er du altid i sikre hænder, da du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Vi garanterer helt op til 60 dages returret, hvor du kan få dine penge retur, hvis du mod forventning ikke finder vores produkter tilfredsstillende.

Hvis du ønsker at dele din betaling op i mindre bider, har vi også en løsning til dig. Med ViaBill køber du dine ønskede varer nu og får dem tilsendt, mens der bliver lavet en delbetaling, hvor du betaler et mindre beløb hver måned af sit samlede indkøb.

Anders Lundtang Hansen