Administrationselever besidder mange opgaver – og stort ansvar

Hvad er administration egentlig?

Det kan for nogle personer være et lidt diffust ord på linje med “sikkerhed” og “logistik”, for det er alt sammen ord, der dækker over mange aspekter, og hvis man ligefrem vælger en uddannelse indenfor et af disse områder, kan man komme til at arbejde mange forskellige steder.

Så hvis man tager en uddannelse som administrationselev, kan man komme til at arbejde med mange forskellige arbejds- og ansvarsområder, hvor næppe to dage ligner hinanden.

Der er flere forskellige måder til, hvorpå man kan uddanne sig i retning af beskæftigelse med administration, hvor der er flere forskellige skoler, der tilbyder diverse forløb i retning med administration, hvor de kan divergere i fag, valgfag og moduler.

Hovedsageligt foregår uddannelse med administration sig omkring handelsskoler og lignende, men der er også mulighed for at uddanne sig via et firma, der har udarbejdet uddannelsesforløb på forskellige områder, såsom administration.

De kan uddanne dig på lige fod som skolerne med undervisere, og så bliver du på én og samme tid målrettet til at kunne arbejde i det firma, men du ender stadig med nogle kompetencer, der kan spænde vidt og bredt til et karriereløb i fremtiden.

Plus, så lærer det bestemte firma også en at kende, og du lærer koncernen, arbejdsgangene og så videre at kende, så du allerede er på forkant til at kunne sikre dig en stilling i den samme virksomhed, hvis du vælger at gå den vej.

Nærmere bestemt taler vi om en uddannelse i administration via Frode Laursen.

Via deres uddannelse i administration lærer du både de gængse og overordnede kompetencer og forståelse for arbejdsprocessen med administration at kende, men du får også mange håndgribelige opgaver, der relaterer sig til administration.

Du bliver tilknyttet i en afdeling af firmaet under dit uddannelsesforløb hos dem, hvor du kan florere og afprøve dine op-arbejdede og kommende erfaringer, og generelt er der mange forskellige elevforløb i administration fra dem, som du kan prøve kræfter med.

Du kan komme til at arbejde med så vidt forskellige opgaver som ordrer, koordinering, afregning og meget, meget mere, hvor det især er i højsædet kan tillære sig gode kommunikative evner, da du vil komme i berøring med mange forskellige fagområder og folk, der har relation til organisationen.

Her vil du blive betragtet på lige fod med de andre ansatte og have store ansvarsområder, så du virkelig er klar til at komme ud i den virkelige verden efter endt uddannelse – som netop kunne være hos Frode Laursen.

Anders Lundtang Hansen