Aflast dine medarbejdere med løfteudstyr fra Asp-produkt.dk

Bygge og anlægs branchen, de tungere håndværks brancher og andre brancher som for eksempel lager, industri og produktion er kendte for at være nogle af de mest nedslidende arbejdsområder. Der er masser af tunge løft af vanskeligt håndterbare emner, som kan føre til uhensigtsmæssige vrid og løftestillinger, som igen kan have arbejdsrelaterede skader som konsekvens.

Disse skader kan udmønte sig som akut opståede, for eksempel knoglebrud, skader på sener og muskler, eller ledskader. Men du kan også risikere, at dine medarbejdere over tid bliver slidt op på grund af de hårde arbejdsvilkår, og dermed bliver langtidssygemeldt med eksempelvis slidgigt eller dårlig ryg. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at dine medarbejdere har de rette hjælpemidler til rådighed, så de tunge løft kan håndteres på forsvarlig vis.

Find løfteudstyr i høj kvalitet hos ASP Produktudvikling

ASP Produktudvikling er kendt for at designe, fremstille og forhandle produkter, som er udviklet på en baggrund af nytænkning, stor viden om ergonomi, og et professionelt kendskab til de områder, inden for hvilke produkterne skal anvendes. For eksempel er det vigtigt, at en vakuum løfter til brønddæksler ikke alene har en god løftekapacitet, men også er let at transportere, og kan monteres og betjenes af en enkelt person.

På den måde spares såvel tid som mandskab, og medarbejderen slipper for at udsætte sig selv for fare og risiko for arbejdsrelaterede skader. Samtidig vil de rette løfteredskaber minimere risikoen for, at der opstår skader på materialer som for eksempel porøse emner, da et løfte aggregat, som benytter sig af vakuum teknologi, vil kunne løfte, flytte og sætte disse emner på langt mere skånsom vis, end en medarbejder vil kunne præstere manuelt.

Du kan se det store udvalg af knap-på kraner, vinduesløftere, vakuum løftere, løftevogne, pallevogne og andre redskaber til hjælp ved tunge og vanskelige løft, på https://asp-produkt.dk/ 

Astrid Pedersen