Bestå teoriprøven første gang

Først teoriprøven – derefter køreprøven

Det er ikke til at komme uden om teoriprøven, hvis du gerne vil frem til selve køreprøven. En bestået teoriprøve er simpelthen en forudsætning fo,r at du overhovedet får lov til at gå op til køreprøve.

Og du kan jo ligeså godt gå efter at bestå teorien første gang, så du ikke skal bruge ekstra tid før du kan få kortet. Men en teoriprøve er ikke noget man bare lige består. Det er tværtimod en ganske svær prøve, hvor du skal være godt inde i dit stof for at bestå.

Hvad kan du gøre

Heldigvis findes der en hjemmeside, som hjælper folk med at bestå teoriprøver, Siden hedder Beståteori.dk, og giver dig mulighed for at komme igennem en masse online teoriprøver, som ligner dem du kan møde til politiets rigtige teoriprøve. 

Hvis du kan klare prøverne på siden med 0-3 fejl pr. prøve, så burde du være helt sikker på at bestå den rigtige teoriprøve, som politiet leverer. Men husk nu at det ikke kun er et spørgsmål om at bestå. Faktisk er det lige så vigtigt at du forstår, hvad det hele handler om, så du også kan bruge teorien ude i virkeligheden.

Prøverne på Beståteori.dk er testet af på 100 elever, så det er helt sikkert at de virtuelle prøver fungerer perfekt. Så hvad venter du på? Gå ind på siden og find den pakke, som passer bedst til dig. Husk nu at det ikke kan betale sig at være fedtet. Hellere vælge den store pakke end at spare lidt penge ved at vælge den lille pakke, og så have kortere tid til at blive en ren ekspert i teoriprøver.

Du kan jo lige starte med at tage den gratis teoriprøve, som ligger inde på siden. Mon ikke den viser at du godt kan gå i træningslejr?

Gå i gang i dag, og kom tættere på kørekortet.

Troels Nielsen