Brug centicubes til at hjælpe dit barn med matematikken

Hvis dit barn har svært ved matematikken, kan det være en god ide, at du anskaffer nogle hjælpemidler, der kan være med til at få ham eller hende til at forstå det bedre. Det er selvfølgelig skolens opgave at lære dit barn matematik, men du kan gøre meget for at hjælpe forståelsen på vej, og hvis du har hjulpet med at få knækket koden, vil det gå langt lettere for dit barn i skolen. Det er derfor en god ide, at du anskaffer nogle hjælpemidler til dit barn. Det kan for eksempel være centicubes.

Centicubes er små klodser, der kan sættes sammen på forskellig vis. Det gør, at det bliver nemt at anskueliggøre over for dit barn, hvad der sker, når man trækker fra, lægger til og lignende. Et godt sted for dig at købe centicubes er på webshoppen abcleg.dk. Det er en stor webshop, hvor de har mange former for lærerigt legetøj. Det er med til at gøre det nemt for dit barn at lære matematik, at lære at stave og lignende. Det er derfor en god mulighed for dig for at hjælpe dit barn i skolen med noget sjovt legetøj. 

Centicubes har en tap, fire huller og en blank side. Det gør, at du nemt kan sætte dem sammen, så de passer sammen på den helt rigtige måde. Det kan være, at du har brug for, at de kan sættes sammen på en bestemt måde for, at du bedst kan illustrere over for dit barn, hvad det vil sige at trække fra og lægge til. 

Det er primært mindre børn, der vil have glæde af centicubes, da klodserne egner sig særlig godt til mere simpel matematik. Derudover er det sjovt for børnene med de mange farver, som klodserne har. Det er med til at gøre det til en mere farverig oplevelse at lære matematik. 

Emilie Jacobsen