Centicubes gør det nemmere for dine børn at lære matematik

Når dit barn skal lære at trække fra og lægge til, kan det godt være et meget abstrakt begreb, der kan være svært at forstå. Der kan nogle blokke som Centicubes være med til at gøre det lettere for barnet at forstå begrebet. Med Centicubes kan du nemt vise, hvor mange brikker, der er, og hvor mange flere eller færre der er, hvis der bliver lagt nogle til, eller lagt nogle fra. Det er dermed et rigtig godt redskab til at gøre det nemmere og mere overskueligt for dit barn at lære matematik. 

Et godt sted for dig at købe Centicubes er på webshoppen abcleg.dk. Det er en stor webshop, hvor de blandt andet lægger meget vægt på legetøj, der kan være med til at lære børn bogstaver og tal, gøre deres motorik bedre eller på anden måde gøre, at de kan lege nogle færdigheder ind på en nem og sjov måde. De har derfor et stort udvalg af forskelligt legetøj. Det kan være hæfter, vægtæpper eller som Centicubes helt konkret legetøj. 

Centicubes henvender sig først og fremmest til børn, der lige er begyndt at have matematik i skolen. Der kan det være en stor hjælp at have dem, når du skal hjælpe dit barn med lektierne. Det vil derfor sige, at det mest henvender sig til mindre børn. Det er dog ikke alle børn, der knækker koden med matematik lige med det samme. Det kan derfor også være en god ide, at du bruger det senere hen, hvis dit barn har svært ved at forstå matematikken. 

Centicubes er lavet, så de har en blank side, fire sider med huller i og en side med en tap. Det gør, at du nemt kan få dem til at sidde sammen. Det kan være med til at gøre det mere overskueligt. 

Når brikkerne kan hænge sammen, gør det det dog også muligt at bruge Centicubes til at bygge med. Det kan derfor også være en god mulighed for dit barn for at udfolde sin kreativitet og bygge for eksempel huse, små figurer eller lignende ud af dem. 

Du kan også bruge brikkerne, hvis dit barn skal i gang med at lære bogstaverne. Der kan I bygge Centicubes til at bygge bogstaverne med. Det er også en god og lærerig måde for dit barn at blive bekendt med bogstaverne. Nogle børn har brug for at se bogstaverne for sig på en anden måde, end når de bliver skrevet eller læst. 

 

Emilie Jacobsen