De klassiske mandegaver, der aldrig slår fejl

Man skal passe på med at generalisere, men der er altså bare noget med, at mænd generelt er dårlige til at komme med gode ønskelister. Det kan være, at det også er sådan en mand, du har derhjemme? Når en mand ikke gider at ønske sig noget, så bliver man nogle gange nødt til at ty til nogle af de klassiske mandegaver, de fleste kender. Når noget bliver til ”en klassiker”, så er det trods alt også ofte fordi, at det er noget, der kan bruges.

Underbukserne – det mangler mænd åbenbart altid?

Det er som om, at mænd ikke kan finde ud af at købe underbukser til sig selv. Der er i hvert fald mange mænd, der år efter år atter ønsker sig underbukser i gave. Du kan overveje JBS underbukser med gylp som gave, hvis din mand også går op i kvalitet. JBS underbukser med gylp er også en meget pæn underbuks, og det er god kvalitet. Så kan det også være, at han ikke behøves at ønske sig underbukser de næste to gange, hvis man får JBS underbukser med gylp i god kvalitet!

Okker, gokker – mænd vil have sokker

Mange mænd har også tendens til at ønske sig strømper i gave – og hvorfor ikke give dem, hvad de gerne vil have? Det kan også være sjovt at købe strømper, fordi man kan vælge sjove strømper, så der også er lidt at grine af, når gaven åbnes.

Gode specialøl – det kan altid bruges

Når nu generaliseringen er godt i gang – så er der altså også noget med, at de fleste mænd elsker øl. Derfor elsker mange mænd også at få lov til at smage en øl, som man ikke lige køber i en sixpack nede i Brugsen. Overrask din mand med lækre specialøl i gave!

admin