Derfor er belægningssten den rigtige løsning for dig

Du har været i gang med at bygge dit nye hjem i flere måneder, og nu skal du fokusere på udendørsarealerne. Hvilke træer og buske skal plantes i haven? Hvordan skal indkørslen formes? Og ikke mindst: hvordan skal belægningen se ud? Belægningen danner ramme om din bolig, og her er belægningssten ofte det rette og sikre valg – og hvorfor er det sådan? Læs med her og bliv overbevist.

Den holdbare, røde tråd med belægningssten

For at skabe en rød tråd i udendørsarealerne, er det ofte en god idé at bruge den samme belægning hele vejen rundt om huset – i indkørslen, på terrassen og stierne omkring. Derfor skal du bruge en belægning, som kan holde til alle førnævnte, og her kommer belægningssten dig til gode. Belægningssten er det sikre valg, da stenen kan holde til en del og er samtidig slidstærk – hele vejen rundt.

Vælg belægningssten efter farveønske

Belægningssten fås i et væld af forskellige farver og farvekombinationer, og derfor kan du helt sikkert finde en, der falder i din smag. Er du modig og vil gerne skabe et spil med belægningsstenene, kan du mikse forskellige farver på kryds og tværs. Belægningssten falder i de flestes smag – uanset om man er til de enkle og klassiske, grå sten eller de modige, røde sten.

Belægningssten i flere former

Heller ikke den ønskede belægningsform kan sætte grænser ift. valg af belægningssten til din have. Belægningssten fås nemlig både i en 6-kantet form og i den traditionelle 4-kantede. Derfor kan du helt sikkert få den belægningsform, du leder efter. Stadig ikke overbevist? Stenene fås både som skarpkantede og slåede, så selv den mindste, ønskede detalje kan belægningsstenen klare.

admin