Dykkerkursus

Har du også altid drømt om at svømme blandt farverige frisk, skildpadder og koralrev? Så har du nu muligheden! Hos GODIVE dykkercenter kan du nemlig få et dykkercertifikat og blive Open Water Diver, som netop giver adgang til den fascinerende verden under vandoverfladen. GODIVE er det eneste dykkercenter i Aarhus med egen svømmehal og de absolut bedste faciliteter til et dykkerkursus.

Få et dykkercertifikat hos GODIVE

GODIVE dykkerkursus munder ud i et gyldigt dykkercertifikat, du kan bruge verden over. Kurset vil fylde din rygsæk med al den nødvendige teori, teknik og viden, så du kan blive certificeret fritidsdykker og begive dig ud på dit livs eventyr. Hos GODIVE får du ikke bare et dykkercertifikat: Du bliver en dygtig dykker med gode og sikre dykkerfærdigheder.


Vores kursus – Scuba Schools International (SSI) Open Water Diver – er en anerkendt og kvalitetssikker uddannelse, som primært består af teori og en grundig dykkertræning. Teori vil foregå via et online program, og træningen vil foregå skiftevis i egen havsimulator og på åbent hav, så du får de bedste forudsætninger for at dykke både i Danmark og i udlandet. Der er henholdsvis 6 Confined Water Session, som foregår i pool, og 4 åbenvandsdyk.

Tilmed dig allerede i dag

For at deltage i et dykkerkursus, skal du være fyldt 16 år, have et almindeligt godt helbred (helbredserklæring) og kunne svømme 200 meter. For 12-15 årige tilbyder vi desuden junior dykkercertifikat. Når kurset er gennemført, kan du dykke ned til 18 meters dybde, leje udstyr og blive medlem af dykkerklubber. Kurset giver også adgang til videregående- og specialkurser, så du hele tiden kan udvide din horisont. Tilmeld dig allerede i dag, og bliv certificeret dykker hurtigst muligt. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.

admin