Eminente vågelamper til campingturen

Alle der har været på campingturen ved hvor vigtigt det er at have en vågelampe ved siden side. Om det er fordi man skal op om natten og over på toilettet, eller om det er for at skabe hygge i løbet af de sene aftentimer eller bare for at have et pejlemærke i mørket på den eller anden måde, så er vågelamper en god idé at have med sig. Hos ProLamps kan du finde smukke vågelamper, som du kan tage med på din næste camping- eller telttur.

Smukke designs

Iblandt vores udvalg finder du de smukke HALO vågelamper, som er formet som søde små krukker. De findes i enten sort eller i guld og kommer med en lille rem tilføjet i siden, så de er nemme at tage med på farten. Vi har også vågelamper som spyd, så du kan placere dem ude foran dit telt eller ved indgangen for både praktiske og hyggelige årsager. Endelig har vi også en miniversion af vågelampen, hvis du ikke har behov for en stor vågelampe.

Alt i lamper og belysning

Hos ProLamps har vi alt i lamper og belysning. Lige meget om du søger lamper til indendørs belysning eller måske sensorlamper til udendørs belysning, så finder du det her hos os. Søger du ekstra gear til campingturen, har vi også LED lamper, bluetooth højttalere samt powerbanks. Hos ProLamps går vi aldrig ned på udstyr. Vi har masser af erfaringen indenfor branchen og øser gerne ud af den. Hvis du derfor har nogle spørgsmål eller har brug for vejledning, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er klar til at oplyse din verden.

admin