Et partytelt kan være den perfekte ramme om jeres næste event

Hvis I ofte holder mange større events i jeres virksomhed eller deltager i for eksempel markedsdage, hvor I sælger jeres varer, er det en god ide for jer, at I har et solidt og robust telt, der kan danne rammen om jeres fest eller event. På den måde kan I få plads til mange flere mennesker, end I har i jeres lokaler, og samtidig sørge for, at både de besøgende og jeres varer ikke bliver våde, hvis det pludselig begynder at regne. Det gør det muligt for jer at holde nogle store events og deltage i markedsdage, hvor I har rigeligt med plads. 

Et godt sted for jer at lede efter partytelte til virksomheden er på zederkof.dk. Det er en stor webshop, der har specialiseret sig i at forhandle forskellige former for udstyr til virksomheder. Det gør, at det hele er tilpasset til en virksomheds behov. Det kan for eksempel både være i forhold til kvalitet, robusthed og muligheden for at købe mange ting eller større ting, end man ville som privat person. 

Når du køber et partytelt, køber du det i moduler. Hvis du har brug for et stort telt, skal du derfor højst sandsynligt have flere moduler. Det gør dog også, at hvis du deltager i en markedsdag, hvor I ikke har mulighed for at sætte et kæmpestort telt op, kan du bruge bare et enkelt eller to moduler. På den måde er det meget nemt og fleksibelt for dig at bruge teltet, som det passer dig. 

Du køber også siderne på teltet separat hos zederkof.dk. Det gør, at du kan vælge lige den form for side på teltet, der passer til dit formål. Hvis det er et telt, der skal bruges til en fest, er det rart, at der er “vinduer” i siden, eller at den er helt gennemsigtig, så det er muligt at se ud. 

Emilie Jacobsen