Et podie til gode oplevelser ved arrangementer

Før eller siden har du prøvet at være til et arrangement på skolen eller i borgerhuset. Landet over findes der små teatre, spillesteder, skole og kulturhuse. Alle steder er der af og til optrædende med et publikum af varierende størrelse.

Publikum kan ikke lide når det er svært at se de optrædende. Derfor er det en god idé at have udstyr der gør det muligt for alle at se.

Podiet giver et godt udsyn

Et podie eller scene giver overblik for de optrædende og publikum får lettere ved at se hvad der foregår på scenen. Det bliver en bedre oplevelse for alle.

Podier fås i forskellige størrelser. Nogle gange har du bare brug for et dirigentpodie til en enkelt person. Andre gange kræver arrangementet at der skal være en stor scene med plads til et helt kor eller en teatertrup med rekvisitter.

Fleksibel scene er en god investering

En scene behøver ikke at være fast. I dag kan du sammensætter podie eller scene præcis så det passer til behovet ved arrangementet. Hos Sunstill ApS kan du købe scener der er sammensat i moduler.

Det betyder at du kan bygge scenen op til hvert enkelt arrangement. Du kan endda supplere med tilskuerbænke hvis det er en særligt stor begivenhed.

Robust scene

Scenen fra Sunstill er meget robust og kan holde i mange år. Det er ubehageligt at stå på et podie der vakler og virker usikkert. Men disse moduler er ekstremt stabile og slidstærke. Du får slet ikke følelsen af at stå på et scenemodul.

Det er mere trygt for publikum og de optrædende. Så kan de bedre slappe af og koncentrere sig om at levere en god oplevelse.

Scenemodulerne kan holde til stor belastning og fylder kun ganske lidt når de er pakket sammen.

admin