X

Få professionelt firma til at stå for jeres ejendomsservice

Hvis I er en mindre ejerforening, der ikke har brug for at have en eller flere viceværter ansat på fuld tid, er det en god ide, at I prøver at finde en anden løsning i forhold til jeres ejendomsservice. På den måde kan I spare en del penge og samtidig være sikker på, at beboerne kan få den hjælp, som de har brug for. En god mulighed for jer er at finde et firma, der kan stå for jeres ejendomsservice. I laver en aftale med dem, og så sender de en ud, når der er brug for det. Det kan for eksempel være en gang om ugen i sommerhalvåret, hvor I har brug for at få klippet hæk og slået græs. 

Et godt firma, der kan hjælpe jer med kompetent ejendomsservice, er rengoringsfirma.dk. Det er et stort firma, der har mange kunder rundt om i Storkøbehavn. Det gør, at de har meget erfaring indenfor området. Når du bliver kunde hos dem, laver du dog altid en individuel aftale med dem. På den måde er du sikker på, at deres service kommer til at dække dine behov. Det er dermed en meget fleksibel løsning for dig. 

Hvis der er fraflytning fra ejendommen, kan det være, at du gerne vil have ejendomsservice til at stå for, at der kommer håndværkere og sætter den i stand. Det er også noget, som rengoringsfirma.dk kan hjælpe dig med. Det er selvfølgelig svært at sige, hvornår folk flytter ind og ud. Derfor er det en god ide med en service, der er fleksibel. Så kan I altid give besked om, hvornår I har brug for ekstra hjælp. Fordi de har mange folk ansat, kan de altid finde en, der kan komme og hjælpe jer. Det gør, at I kan være sikre på, at jeres behov i forhold til ejendomsservice bliver dækket. 

Emilie Jacobsen: