Få nemt den græsplæne, som du ønsker, ved at plante græsfrø

Der findes en lang række forskellige typer af græsfrø, og du kan nemt finde lige præcis den slags, der passer til dine behov. Det er lige meget, om det er græs til en golfbarne, en park, en have, en græsrabat eller lignende, som du skal tilplante. Der findes nemlig græstyper til alle slags, og du kan nemt finde den, der passer bedst til dig. Det vil være en rigtig god mulighed for dig for at få skabt en flot græsplæne. Det kræver selvfølgelig, at du vælger de rigtig græsfrø til at starte med, og at du efterfølgende passer plænen på den helt rigtige måde. 

Et godt sted at købe græsfrø er hos webshoppen nykilde.dk. De har et stort udvalg af forskellige græsfrø, og du kan derfor nemt finde dem, som du skal bruge. Hvis du for eksempel skal plante græs i dit sommerhus, er det vigtigt, at du tænker over, hvor ofte du har lyst til at slå græsset på grunden. Mange vælger en naturgrund ved deres sommerhus, så de slipper for at skulle derop og slå græs med jævne mellemrum. På en naturgrund vælger du noget græs, der ikke bliver så højt. Så lader du det vokse vildt på grunden. Det skal altså være noget græs, der kan så sig selv, uden at du skal slå det. 

Nykilde.dk anbefaler ellers, at du slår dit græs både forår og efterår. Det er der, hvor der er frø på græsset, og når du slår græsset, får du frøene tættere på jorden, og de kan dermed så sig selv. Det er selvfølgelig først efter, at du i første omgang har købt græsfrø fra nykilde.dk.

Hvis du i lang tid har haft en terrasse i haven, men nu har fået den fjernet, vil du have en stor bar plet, der hvor terrassen lå. Hvis du gerne vil have græsplæne der, er det en god ide, at du vælger noget græs til havebrug. Det kan for eksempel være den, som nykilde.dk kalder Villa Blanding eller Villa Turf. 

Skal du tilplante et areal, så der kan være golfbane eller sportsbane, kan du også købe nogle græsfrø, der passer lige præcis til det formål. Det er for eksempel Golf Turf blandingen og Sports blandingen. Golfblandingen egner sig selvfølgelig særligt godt til den slitage, der kommer på græsset, når der bliver spillet golf på det. Den er jo meget anderledes, end den slitage der kommer, når der for eksempel bliver spillet fodbold. 

Emilie Jacobsen