Find gode campingmøbler

Når man skal afsted på campingferie, så er det essentielt at have gode campingmøbler med sig. Dette skyldes, at campingmøblerne danner rammer for den campingferie, du er afsted på. Det er i campingstolen, at man slapper af i løbet af dagen, og denne man sidder i rundt om bordet i forbindelse med dagens måltider. Det er campingbordet, du serverer og tilbereder mad på. De rigtige campingmøbler danner derfor et rigtig godt udgangspunkt for en dejlig campingferie. Der er en lang række campingmøbler, der er rigtig gode at have, og nogle af disse gennemgås herunder.

Campingborde

Campingbordet er på mange måder samlingsstedet for din campingferie – her mødes familien over måltiderne og snakker om dagens begivenheder, samt planlægger nye eventyr. Heromkring kan der også hygges med andre campister fra området. Det er derfor vigtigt at finde det campingbord, der passer til netop jeres behov. Hvis man er fastligger, så er det essentielt at have et godt, solidt campingbord af god kvalitet, da dette skal kunne holde til vind og vejr hele sæsonen. Hvis man som campist er mere på farten, så er det vigtigt, at man finder et campingbord, der er praktisk og handy at transportere med sig. Hvis I for eksempel skal på teltcamping og skal pakke til ferien i et bagagerum, kræver dette at campingbordet ikke optager synderligt meget plads. I sådanne situationer er et bord, der kan klappes sammen på midten, den rette løsning. På Campingtur.nu finder man et stort sortiment af Campingborde, der kan klappes sammen, og på mange modeller kan bordets ben endvidere foldes ind under bordpladen. Hermed fylder campingbordet ikke meget i bilen, da det blot kan ligge i bunden af bagagerummet under den øvrige oppakning.

Campingstole

Det er også en rigtig god idé at anskaffe sig campingstole til ferien. Udvalget af campingstole hos Campingtur.nu er bredt og varieret, og dette skyldes, at du her finder campingstole til alle behov. Det kan nemlig være meget forskelligt, hvad man ønsker sig af en campingstol. Hvis man har brug for, at stolene fylder så lidt som muligt i forhold til oppakning, så kan foldestolene være en rigtig god idé. Her sparer du så meget plads som muligt. Hvis plads ikke er et problem, så kan klapstole være en mulighed. Her er sædet og ryglænet spændt hårdere ud, hvilket sikrer en ergonomisk bedre sidestilling. Man kan også anskaffe sig liggestole, og disse kan kombineres med fodskamler til de afslappende dagstimer. Mulighederne er mange.

 

Alberte Christiansen