Fremhæv din personlighed med et unikt og stilfuldt armbånd til favorable priser

Et flot armbånd er med til at fremhæve din personlighed, uanset hvilken stil og smag du har. Hos ByAagaard finder du eksklusive og kendte smykkemærker af høj kvalitet til favorable priser. Kollektionerne er fyldt med klassiske smykker og elegante designs i guld eller sølv med smukke eller cool detaljer, som følger tidens trends. En passion for at lave smykker og godt håndværk er hemmeligheden bag de mange flotte smykker, som du finder i webshoppen hos ByAagaard.

Smukke og unikke armbånd til den klassiske og trendy kvinde

Leder du et stilfuldt armbånd, som du kan have på til hverdag eller til fest, så finder du et stort udvalg til både damer og mænd. Som kvinde kan du f.eks. vælge et smukt minimalistisk og feminint armbånd med månesten i smukke farver. Armbåndet er sammensat af to kæder i rosaforgyldt sølv, som er dekoreret med månesten i klare farver. Det er et utrolig smukt armbånd i klassisk design, som kan justeres i forskellige størrelser, så det passer til netop dit håndled. By S er en kollektion, der er blevet til i samarbejde med Sofie Lassen-Kalke, og som appellerer til den trendy og klassiske kvinde. Her finder man eksempelvis smukke armbånd med rav, som også kaldes Nordens guld. Ikke to stykke rav er ens, og dermed får du dit eget helt unikke armbånd.

Cool armbånd med en social samvittighed

From Soldier to Soldier er en cool smykkeserie, der henvender sig til både kvinder og mænd. Armbåndene er baseret på en designerversion af overlevelsesarmbånd, som udstationerede soldater i Irak og Afghanistan bærer. Hver gang der sælges et From Soldier to Soldier armbånd, doneres 10 % af den vejledende udsalgspris til projekter, som har til formål at støtte hjemvendte soldater og deres familier. Så hvis du gerne vil have et flot og cool armbånd, som samtidig støtter en god sag, så er From Soldier to Soldier armbåndet et rigtig godt valg. Ved bestilling online får du dit nyt armbånd hurtigt leveret inden for 1-3 hverdage og gratis fragt ved køb over 500 kr.  

admin