X
    Categories: Sundhed

Glæd dine medarbejdere: Bestil en økologisk frugtordning

Med en økologisk frugtordning skaber du et sundere arbejdsmiljø. Du signalerer overfor dine medarbejdere, at de er vigtige for dig, når du stiller frugt og grønt til rådighed for dem. Samtidig viser du, at du bekymrer dig om naturen og miljøet, når du vælger økologisk frugt.

Frugtkurve- og kasser kan tilpasses den enkelte kundes behov. Du kan nemlig sammensætte din bestilling helt ned til hvor mange og hvilke frugter, der skal leveres. Du kan også starte med en blandet kurv, og hen ad vejen notere dig hvilke frugter, der ikke bliver spist. På den måde undgås spild af både penge og mad.

Det bliver næsten ikke nemmere at skabe energi og motivation på kontoret. Frugtkurve- og kasser leveres helt op på kontoret, og hver kunde får tilknyttet en personlig chauffør.

Håndfrugt er en sund løsning på den lille sult

De fleste af os kender den lille snacksult, der kommer snigende i løbet af eftermiddagen. Der findes mange klassiske, nemme løsninger: Kage, slik eller måske sodavand. Men de nemme løsninger er oftest også ret usunde. Det kan du let ændre ved at bestille en frugtkurv.

Med frugtkurven gør du det sunde valg nemmere. Du løser den lille sult med et naturligt skud energi i form af frisk frugt. Langt de fleste drømmer om at nå de seks stykker frugt og grønt, som myndighederne anbefaler. Men i en travl hverdag er det praktisk talt umuligt, medmindre man er klar til at bære en frugtkurv med sig alle steder.

En indbydende frugtkasse til fri afbenyttelse løser dette problem. Samtidig kan det være med til at øge trivslen og forbedre arbejdsmiljøet, at du udviser omsorg for dine medarbejdere ved at uddele sunde snacks.

admin: