Gourmet fra Nicolas Vahe

Nicolas Vahe tilbyder gourmetprodukter på en ukompliceret og tilgængelig måde. De lækre produkter, som strækker sig over olie, salte, krydderier, sødt og syrligt kan indgå i den daglige tilberedning af mad og gøre hverdagens spiseoplevelser lidt mere eventyrlige. 

Produkterne fra Nicolas Vahe emmer af nordisk simplicitet kombineret med fransk finesse og smag for ekstravagante smagskombinationer som overrasker selv de mest erfarne smagsløg. 

Især marmeladerne og saltene er værd at investere i. De luksuriøse salte kommer i smagsvarianter som eksempelvis Hvidløg og Timian, Rødbede og Skalotteløg eller Rødvin og Laurbær, og de kan spice hverdagens retter gevaldigt op. Samtidig er flakonerne, som er udstyret med praktiske kværne, utroligt stilrene og smukke og vil pynte i køkkenet eller på spisebordet. 

Marmeladerne byder på smagsvarianter som Passion og Kokos eller Jordbær og Mynte, mens Vahe også tilbyder Pistacie- eller Lemon Curd af ypperste kvalitet. 

Til hjemmet eller til værten

Produkterne fra Nicolas Vahe er nemme at integrere i hjemmet. Prisklassen er overkommelig for de fleste og det giver hverdagens retter et stort skub at skifte ketchup, salt eller sennep ud med en udgave fra Vahe. Samtidig kan man også forære sig selv en portion luksus i form af fransk nougat eller skøn chokolade fra Vahe, mens der også kan fyldes op af diverse stilrene og funktionelle køkkenelementer. 

Men produkterne fra Nicolas Vahe egner sig også utrolig godt som værtinde- eller fødselsdagsgaver, fordi de er relevante for alle med den mindste smule interesse for smag og madlavning. En skøn pakke med et skærebræt, en salt og en peber, eller en pakke med forskellige lækre olier vil falde i de flestes smag, mens de eventyrlystne typer vil finde glæde i tapenade, pesto og marmelade med obskure og vidunderlige smagskombinationer. 

Alle produkter som er nævnt ovenfor findes hos https://www.pindhus.dk/maerker/nicolas-vahe, som har et stort udvalg af produkter fra Nicolas Vahe. 

Katrin Sørensen