Hjælp til hvor du kan!

Man kan vist roligt sige, at der altid kan bruges en ekstra hånd i trafikken. Der bliver ved med at være mange færdselsulykker derude, og mange mennesker mister på tragisk vis livet hvert år i trafikken. Men det kan du hjælpe med at ændre på. Hos AVS Vejsikring arbejder vi nemlig med afspærring, som i sidste ende kan være et skub i retningen mod en mere sikker trafik.

Vores varemærke

Den allervigtigste vision hos AVS Vejsikring er at være medvirkende til, at sikre os at du kommer sikkert frem til din destination. Hver dag gør vi vores ypperste for at opnå dette mål. Det gør vi b.la. ved at have flere forskellige fagfolk og specialister i trafikken, som skal hjælpe til med, at det hele kører så smurt som muligt. Vi hjælper til hele landet over. Ligegyldigt om det drejer sig om tilsyn, nyt materiale eller vedligeholdelse står vi til service. Vi har gjort det til en dyd at sørge for, at vores vejarbejdere er sikret i deres arbejde. Alt imens de til gengæld sørger for, at trafikken kører upåklageligt rundt omkring i landet. Alt i alt har vi altså specialiseret os i professionel trafiksikkerhed, og vi opererer desuden både i Jylland og på Sjælland.

Både små og store opgaver

Hos AVS Vejsikring er der ingen opgaver vi tager for givet. Vi kan håndtere alt fra større til mindre trafiksituationer, og kan tilbyde skræddersyede løsninger på alle former for problematikker. Om det hedder udskiftning af et lyssignal ved et mindre vejkryds, eller et større motorvejsprojekt så er vi altså på pletten. Hvis du sidder inde med en mere specifik arbejdsopgave, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, eftersom vi har specialister inden for samtlige områder i trafikken.

admin