Højbede i højsædet

Hos Lyngeshop har vi højbede i høj kvalitet til dig, men vores web-sortiment byder også på mange andre produkter til især udendørsbrug i samme gode kvalitet

En have i høj kvalitet kræver et ordentligt højbed. Her kommer Lyngeshop.dk dig til undsætning uanset, hvilket slags højbed du går og leder efter. Vi tilbyder højbede med forskellige løsninger. Det kan være, du skal have et sneglehegn til dit højbed, eller måske kræver din have et højbed med en speciel form for at skabe det formfuldendte udtryk. Vi kan hjælpe dig.

Kig rundt på vores hjemmeside, hvor vi har mange forskellige højbede, tilbehør dertil og flere andre haveartikler

 

Alt til haven
Når du besøger lyngeshop.dk, vil du se, at vi har mange andre produkter end blot højbede. Vi er også leveringsdygtige i plantekummer- og kasser
Måske kunne din have godt bruge et spejlbassin? Har du specifikke mål til dit bassin? Det er intet problem, du kan bot skrive til os med dine specialmål, og så udformer vi bassinet efter dine ønsker.

I de mindre afdelinger af vores sortiment kan du finde potter og krukker til favorable priser, for så er der også råd til, at du kan snuppe et eller flere planteophæng med, når du er i gang med dit køb.

 

Alt det andet
Hos Lyngeshop har vi desuden mange andre produkter, der kan være med til at gøre din gang i haven lettere. Hvis du for eksempel skal have rykket din trampolin, så har vi “RulleHans”, der gør det nemmere at transportere trampolinen rundt.

Hvis du skal have opbevaret din plæneklipper i ly for vejret, har vi også plæneklipperhuse i vores udvalg af produkter.

Når du står og skal plante nyt, kan vi skaffe både jord og muld i god kvalitet.

Trænger din indkørsel eller gårdsplads til en ny omgang belægning? Vi ligger selvfølgelig også inde med grus og granitskærver til det formål og mere til.

Anders Lundtang Hansen