Holdningskorrigerende tøj fra Best Posture

Føler du ofte, at du går og synker sammen i hverdagen? Har du problemer med smerter i nakken, spændinger i skuldrene, eller strammer det over lænden? Har du en tendens til at falde sammen i kontorstolen – og kan du af og til have svært ved at finde motivationen til at køre hæve-sænke skrivebordet op i høj position, så du kan stå op – fordi du véd, at du vil komme til at stå og hænge i hoften og lude i ryggen? Så lider du nok af, hvad der bedst kan betegnes som en folkesygdom blandt kontor ansatte, nemlig dårlig holdning.

Dårlig holdning får man som oftest, når man tilbringer mange timer om dagen i en dårlig og fastlåst siddende arbejdsstilling, og samtidig ikke sørger for at få trænet de muskler, som skal sørge for at holde eens ryg rank og skuldrene tilbage på plads. Denne gruppe af muskler kaldes korsettet, og hvis disse muskler ikke er i god form, risikerer man at falde sammen i ryggen – med mange helbredsmæssige dårligdomme som mulige følgevirkninger. Herunder kan for eksempel nævnes dårlig fordøjelse, forværret kredsløb og risiko for indeklemte nerver, hvilket igen medfører sovende lemmer, smerter og anden ubehag. Der ud over øges risikoen for diskusprolaps og iskias syndrom, og selvfølgelig myoser i nakke og skuldre. Den typiske dårlige siddestilling med rund ryg, skuldrene oppe om ørerne, og fremskudt hoved er opskriften på alle dårligdomme fra hold i nakken til hekseskud. Og på længere sigt kan du risikere at få slidgigt eller udvikle en rygskade, hvis du bibeholder den dårlige holdning og ikke får trænet din krop.

Hvis du ønsker at komme den dårlige holdning til livs, er der hjælp at hente. Med holdningskorrigerende tøj fra Best Posture kan du forbedre din holdning i hverdagen – og du vil næsten øjeblikkeligt kunne mærke forskel! En holdningskorrigerende t-shirt vil stimulere din krop til selv at bruge de rigtige muskler til at holde ryggen rank, skuldrene tilbage, og lænden på plads, så ryggen ikke runder. Du vil få gevinst ved holdningskorrigerende tøj i form af forbedret åndedrætsfunktion, færre smerter i nakke og skuldre, et bedret kredsløb og en sundere fordøjelse, fordi du ikke sidder og klemmer de indre organer sammen dagen lang.

Hos Best Posture finder du en bred selektion af holdningskorrigerende tøj: Kort- og langærmede t-shirts i forskellige farver og udformninger, smarte BH’er med understøttende funktion, og ekstra forstærkede veste til mænd – alt tøj fås i størrelser fra XS til XL.

Astrid Pedersen