Inviter hyggen med ind!

Vi er allerede et godt stykke inde i efteråret, hvilket typisk byder på slud, blæst og regn. I takt med det omskiftelige vejr trækker vi naturligvis i højere grad indenfor. Men vi har vist alle oplevet at gebærde os rundt i et hus eller lejlighed, men alligevel rende rundt med småkolde fødder. Og min erfaring er i hvert fald, at lige så snart fødderne er kolde, så har resten af kroppen det med at følge trop. Heldigvis har jeg fundet en løsning på dette, og den hedder Haflinger sutsko. Her får jeg den nødvendige varme om fødderne, så jeg kan være helt afslappet i hjemmet og blot koncentrere mig om efterårshyggen.

Årelange traditioner

Tyske Haflinger blev stiftet tilbage i 1898, og har ikke set sig tilbage lige siden. De har med et stensikkert æstetisk udtryk holdt sig på markedet i mere end 100 år. Dog er designet ikke det eneste, som har været medvirkende til at give dem den status, de har som brand den dag i dag. Med en række naturlige materialer har de leveret slidstærke sutsko i mere end en menneskealder. Med en traditionsbundet fremstillingsmetode har de produceret sutsko af enormt høj kvalitet. Med den moderne mode taget in mente, har de formået at holde sig relevante på en af de mest omskiftelige brancher vi har.

Forskellige farver og varianter

Derudover har de med en bred pallette af farver og varianter sikret sig, at der findes Haflinger sutsko til stort set alle. Om du er til blå, rød eller grøn skal du nok kunne finde et par, som falder lige nøjagtig i din smag. Samtidig med en overdel fremstillet af uld og en undersål lavet af gummi, er de nemme at holde rene, så de altid ser finde og nye ud.

admin