Kapok madras til Junoseng fra Babynature

Når de små skal lægges i seng, er det ikke altid lige let – og sådan har det altid været. Nogle børn sover hurtigt, andre er lidt mere besværlige. Men hvad alle børn har tilfælles, er, at de fortjener at ligge trygt og godt i sengetøj, som ikke indeholder hormonforstyrrende eller allergi fremkaldende stoffer, som er af høj kvalitet og som holder temperaturen uanset om det er sommer eller vinter. Dette er alfa og omega for en god nats søvn uden afbrydelser, hvilket især er vigtigt for børn, som undergår store udviklinger, både fysisk, mentalt og kognitivt, i de aller tidligste år. Hos Babynature finder du i den store og velassorterede web shop et kæmpe udvalg af økologisk sengetøj, lige fra senge linned (dynebetræk, hovedpude betræk, lagener) til dyner, hovedpuder, sengetæpper og madrasser. Samtlige varer hos Babynature kommer fra leverandører, som er 100% økologisk certificeret, og desuden leveringsdygtige i produkter, som er fremstillet ud fra principper om miljøvenlighed og bæredygtighed. Vi kontrollerer løbende vore leverandørers kredibilitet på de områder, og dette er din tryghed for, at dit barn kun får de reneste økologiske produkter, når du handler hos Babynature.
 
Udover det, at sengetøjet skal være af høj kvalitet, er det også vigtigt at sikre sig, at rammen for barnets søvn er tryg og sikker. En baby seng eller en barneseng skal være stabil og solid, så barnet ikke kan skade sig selv på den eller kravle ud over kanten. De fleste forældre vil nikke genkendende til den klassiske Juno seng. Gennem flere generationer har den enkle, stilsikre og kønne seng sikret de små deres velfortjente nattesøvn, og forældrene ro i maven i kraft af det robuste design, som ikke tillader børn at komme til skade eller kravle ud.
 
Nu kan du kombinere den klassiske Juno seng med en madras specielt produceret til netop denne model – og som samtidig er fremstillet i økologiske, bæredygtige og miljøvenlige materialer. En madras til Junoseng fra Babynature er syet i hånden og nænsomt fyldt med kapok. Kapok er et materiale med mange fantastiske egenskaber – blandt andet er det temperatur regulerende, hvilket sikrer, at dit barn ikke får det for varmt eller for koldt i løbet af natten. Der ud over har kapok madrasser en usædvanligt god liggekomfort, og reflekterer kropsvarmen på en behagelig måde. Og det allerbedste er, at støvmider, bakterier og svampesporer ikke kan leve i kapok, hvilket gør kapok til et utroligt allergi venligt materiale.

Astrid Pedersen