Køb dine dagligvare på udsalg

På hjemmesiden emma.dk er det muligt at shoppe gode tilbud på personlig pleje til hele familien og dagligvare på udsalg til hjemmet. Hvis du ikke i forvejen kender til emma.dk og deres koncept, så får du her en lille introduktion til, hvad du kan forvente af gode tilbud!

Hvordan fungerer emma.dk?

Hos emma.dk kan du, som betalende medlem, handle til emma pris – og det kan godt betale sig! Medlemskabet koster 85 kr. om måneden, men til gengæld får du:

  • Adgang til mere end 400 kendte brands og 7.000 forskellige produkter.
  • Rabatter på op til 85 %.
  • Gratis fragt og hurtig forsendelse.
  • Mulighed for at optjene Cashpoints, der kan bruges som ekstra rabat på dit næste køb.

Find mærkevarer med op til 85 % rabat til hele familien

Hos emma.dk kan du som medlem købe mærkevare til hele familien, hvor du sparer op til 85 %. Ja, du læste rigtigt, du kan spare 85 % på alle de største brands inden for personlig pleje, dagligvarer, makeup og hårprodukter. Og med mærkevarer menes der selvfølgelig kendte brands som Kevin Murphy, Chanel, L’Oréal, Kérastase, Urtekram og mange flere.

Du kan tilmed både købe billige bleer til dine børn fra Libero, makeup til damer fra Revlon og barbergrej til manden fra Gillette. Du kan med fordel besøge deres priskrigsudsalg, hvor de har samlet alle dagligvare med over 80 % rabat!

Der er masser af penge at spare på både dagligvare og personlig pleje hos emma.dk

Foruden de store rabatter hos emma.dk, er en anden stor fordel at du slipper for at handle dagligvare midt i ulvetimen, for bagefter at stå i lange køer ved kassen. Hos emma.dk kan du klare det hele hjemme fra sofaen, så du kan bruge din tid på noget sjovere end at stå i kø i supermarkedet.

Og for at give dig en idé om, hvad du kan forvente af tilbud, får du her de 5 billigste tilbud lige nu:

  1. Gillette 2 Engangsskraber 2 stk. KUN 2 kr.
  2. Palmolive Silky Shine Effect Shampoo 350 ml. KUN 5 kr.
  3. Dove Beauty Cream Sæbebar 2 x 100 g. KUN 5 kr.
  4. W7 Pearl Eye Park Lane Eyeliner 3,5 g. KUN 7 kr.
  5. HotMakeup Single Eye Shadow 39 Pink KUN 8 kr.

Sortimentet hos emma.dk er skiftende og de kører altid billige dag-til-dag-tilbud, men én ting er sikkert, du finder altid de bedste tilbud på de største brands hos emma.dk!

admin