Køb ølglas i mange varianter hos drinkworld.dk

Som indehaver af en bar, pub, café eller anden form for restauration med udskænkning af alkohol, kender du til vigtigheden af at have solide glas, som tåler mange timers daglig brug samt ture i industri opvaskemaskinen. Glassene skal med andre ord være udført således, at de ikke springer ved pludselige temperaturforskelle – du har ikke lyst til at stå med en tjener eller en bartender, som risikerer længere tids sygemelding, fordi et ølglas, som netop er kommet ud fra køkkenet, springer i tusind stykker mellem hænderne på vedkommende ved opskænkning af en kølig fadøl. Og du har da slet ikke lyst til at opleve en gæst i en lignende situation …

Derfor vil vi hos drinkworld.dk til enhver tid anbefale, at du går efter ølglas af høj kvalitet. Hos drinkworld.dk fører vi en bred selektion af udstyr til udskænkningssteder som for eksempel cocktail bars, natklubber, vinbarer og andre typer beværtninger. Vi har mange års erfaring i at udvælge nøjagtig de produkter, som giver bedst værdi for pengene, så du ikke behøver skifte din ølglas beholdning så ofte.

Alle ølglas fra vare sortimentet hos drinkworld.dk er enkle og specielt tilpasset de mange forskellige typer øl, som findes på markedet. Ølglas fra drinkworld.dk lever op til de internationale standarder på området, og er let genkendelige på deres karakteristiske facon. Uanset om du serverer øl som  Chimay, Erdinger Weissbier, Carlsberg, Franziskaner, Grimbergen, Hoegaarden, Kronenburg, Leffe, Trappist, Fosters, Kilkenny eller Staropramen, har vi det rette ølglas til præcis denne øl. Der ud over har vi en lille samling af novelty ølglas, som mest er for sjov, for eksempel vores sexy lady ølglas, som er formet som en kvindekrop, et ølglas formet som et vikinge drikkehorn med tilhørende stativ, og de hyggelige Mason Jars, som er syltetøjsglas med eller uden låg og sugerør.

Ud over de helt klassiske ølglas, fører vi også en serie danske ølglas med logoer fra danske bryggerier. Der er stil over at servere den lækre og afrundede Jacobsen Dark Lager i det rigtige ølglas med det rette logo, og en Carlsberg Wave gør sig nu en gang bedst i et dertil konstrueret glas, som er slankt og elegant – ligesom øllen selv. Eller sæt trumf på med et sæt klassiske Carlsberg glas med guldkant – dét er der stil over. Vi fører også Tuborg ølglas i kraftig plast, som især egner sig til festivaler, koncerter, bier gartens eller andre steder med udendørs servering.

Astrid Pedersen