Køb populært design fra Kähler online

De fleste kender efterhånden Kähler, efter den store Kählergate ved firmaets 175 års jubilæum hvor virksomheden lavede et af de største comebacks i historien. Den danske virksomhed der blev startet tilbage i 1839 i Næstved af Herman Kähler blev ellers erklæret konkurs i 2008, men blev kort efter købt af Frantz Longhi og blev på et årti igen et af verdens mest kendte og populære brands som nu kan findes hos alle isenkræmmere og altså også online.

Kähler er mere end bare vaser

Hvis du mest kun kender Kähler for deres smukke vaser, så er du ikke den eneste, og vaser er selvfølgelig også smukke brugsgenstande der kan pynte ethvert hjem, både med og uden blomster står de smukt i en vindueskarm, på gulvet eller i en reol. Kähler laver dog også mange andre pyntegenstande, herunder fyrfadsstager, termokander fade, tallerkner og krus. Der er altså rig mulighed for at indrette sin bolig med Kähler, og tage det smukke design i brug til hverdag.

Stort udvalg online


Vil du gerne have så stort et udvalg som muligt af Kähler så er det en god ide at gå online og kigge f.eks. på Damborg.dk. Når du handler Kähler design online, så kan du nemt finde alt det du lige står og mangler til din indretning. Samtidig er det nemt for dig at overskue hvornår Kähler er på udsalg, og du kan spare penge på de smukke produkter. Du kan samtidig få masser af inspiration online til hvordan du indretter med de nye og tidløse designs fra Kähler, i flot nordisk stil. Er du fan af det lidt ældre populære Kähler keramik fra deres storhedstid i 90’erne, så skal du til gengæld ud og besøge loppemarkederne, men her skal du passe godt på, og altid holde øje med Kähler mærket inden du køber.

admin