Køb shampoo conditioner i salonkvalitet

Leder du efter shampoo og conditioner, der vil gøre din frisør stolt og tilfredsstille dit hår? Der er heldigvis rig mulighed for at gå på opdagelse i et stort udvalg af luksuriøse plejeprodukter til alle hårtyper på det danske og internationale marked. Fælles for alle produkterne er, at de kan være med til at skabe det eftertragtede resultat, man typisk kun opnår i en professionel salon. På denne måde kan man i trygge omgivelser hjemme på badeværelset skabe de helt rigtige rammer for en gennemført styling af håret.

Hvad giver tørt hår?

Mange kæmper med tørt hår – især i de kolde vintermåneder, der præger Skandinavien. Når det bliver sommer, stiger fugten i luften, hvilket giver bedre forudsætninger for at bevare hårets naturlige glans – hvis man selvfølgelig sørger for at beskytte det mod solens stråler ved at bære hat og bruge en god hårolie. I vintermånederne skaber den lave luftfugtighed omvendt grobund for en udtørring af hårstrående, og netop derfor oplever mange flere dårlige hårdage i denne periode på året. Plejende og fugtiggivende hårprodukter er i langt de fleste tilfælde løsningen på dette problem. Har du samtidig haft farvet dit hår, eller benytter du ofte krølle- eller glattejern, kan det være en ekstra god idé at investere i shampoo conditioner, der er designet til hår med ekstra behov for fugtende ingredienser i form af vitaminrige olier og shea butter.

Køb shampoo og conditioner i salonstørrelser

En smart måde at spare penge på er ved at købe professionelle hårprodukter i 1 liters størrelser. Selvom prisen måske umiddelbart synes høj, kan det i høj grad betale sig på sigt, da holdbarheden er lang på så store produktmængder. En 1 liters shampoo eller conditioner vil holde sig i godt 6 måneder, og du vil samtidig slippe for at skulle handle produkterne flere gange om måneden.

admin