Kunstige plantevægge – når du vil undgå besvær

I en tid, hvor vi ser et øget fokus på natur og miljø, er det at have en grøn profil vigtigt for det signal, man sender som virksomhed. Og ud over diverse ansvarlige klima- og miljøforbedrende tiltag, kan man også sende et mere direkte signal via sin kontor udsmykning. Grønne planter i receptionen, på kontorerne og i de øvrige fælles områder giver indtryk af en levende virksomhed, som gør noget for såvel arbejdsmiljøet som omgivelserne i det hele taget. Grønne planter, er kønne at kigge på, sommer såvel som vinter, og derfor vælger mange virksomheder at stille planter op rundt omkring i kontor områderne.

Få en plantevæg af kunstige planter, og undgå besvær samt allergi

En plantevæg er flot og dekorativ, især i de fælles områder. Hvis kunder, samarbejdspartnere og andre vigtige interessenter mødes af en frodig plantevæg, som noget af det første, når de træder ind i virksomhedens lokaler, giver dette et godt førstehånds indtryk. Problemet med en plantevæg er blot, at den kræver en del pasning. Planterne skal vandes og gødes, hvilket er et problem, hvi virksomheden for eksempel holder tre ugers ferie, og jorden skal med jævne mellemrum skiftes ud. Tørre, visne blade vil uundgåeligt drysse ned på gulvet foran plantevæggen, og få det til at fremstå snavset. Man løber en vis risiko for, at insekter og edderkopper flytter ind i de grønne planter – for slet ikke at tale om bladlus. Og sidst, men ikke mindst, er der problemer forbundet med allergi, hos ansatte såvel som besøgende.

Du bør derfor overveje, om det ikke var en bedre idé at montere en grøn plantevæg, bestående af kunstige planter. Kunstige planter kræver ingen vedligeholdelse, og er ganske fri for allergener. Hos kunstigeplanter.dk kan du købe plantevægge i metermål til din virksomhed – til ganske rimelige priser.

Se de flotte plantevægge på kunstigeplanter.dk

Astrid Pedersen