Kvalitet til dine outdoor aktiviteter

Nyder du også at tage ud i naturen, og vil du gerne kunne gøre det på alle tidspunkter af året, ligegyldigthvilket slags vejr det er? Så kig hos U.S. Overskudslager efter udstyr til alle dine outdoor aktiviteter! Vihar et stort udvalg af Mountain Equipment gear i høj kvalitet. Det er vigtigt med godt udstyr, specieltnår det handler om at holde sig tør og varm på udflugter i naturen, og med vores store udvalg fraMountain Equipment kan du helt sikkert finde det du har brug for.

Kæmpe sortiment – her kan du finde næsten alt

Uanset om du skal bruge gode vandrestøvler til en trekking tur til Sverige for at same svampe, varmehuer til skiferien eller sejt militærudstyr til dine børn, så kan du finde det hos os. Vi er stolte af at have etmeget stort sortiment fra Mountain Equipment, som er håndplukket med fokus på godt design og højkvalitet.

Vi har udstyret til dit eventyr

Det er dejligt at opleve naturen, og det er ekstra rart når man ikke behøver at bekymre sig om at fryseeller få våde fødder. Skal du for eksempel sove udenfor, er vores fibersoveposer fra MountainEquipment et helt ideelt valg. De fylder mindre i oppakningen, men med en højere præstation i ydeevnenår det gælder om komfort og holde på varmen. Soveposen fra Mountain Equipment er vævet islidstærkt materiale, og er perfekt til ture i højderne, eller steder med lave kuldegrader.

Kontakt os for mere info

Har du spørgsmål til vores udvalg af varer, eller er der noget du søger, som du ikke har fundet, så tøvikke med at kontakte os. Vi kan skaffe specielle ting hjem, og vi vil gerne hjælpe dig med at få fat påpræcis det udstyr du ønsker til din næste outdoor aktivitet!

admin