Lader du dig begrænse?

Det er ikke altid, at vi kan gøre lige nøjagtig det vi allerhelst vil. Nogle gange er det bare ikke i kortene, at vi skal tage til det ene eller det andet, og andre gange er det fordi, vi bliver holdt tilbage af smerter. Livet med kroniske smerter er ikke bare udfordrende, det er også begrænsende. Man ikke altid lave alle de ting, man gerne ville. Men det er faktisk muligt at levet et liv uden at ens smerte skal begrænse ens færden: med et forløb på en smerteklinik bliver du hjulpet på vej til et liv med færres smerter og mere frihed.

Hvordan foregår et forløb på en smerteklinik?

Hos Smertefribevægelse i Aarhus starter alle forløb med en gratis og uforpligtende konsultation på 55 minutter, hvor du også bliver undersøgt, og som afsluttes med et forslag til et behandlingsforløb, der passer til dig og din situation. Næste gang du kommer på klinikken derefter, er de til en 2-timers screening og undervisning i moderne smerteforståelse, der tager udgangspunkt i din situation. Det er også her du får din opdaterede smertebehandlingsplan. Herefter starter et forløb med sessioner á 55-110 minutter, hvor du vil blive guidet igennem individualiseret genoptræning, kommer til at arbejde med adfærd, der fremmer din bedring og får et sæt redskaber, som du kan bruge til at håndtere og behandle dine smerter. Målet er et du i fremtiden får et liv, hvor smerterne ikke kommer til at fylde det hele, og hvor de ikke bliver en begrænsning for dig i hverdag.

Første skridt på vejen til et liv, der ikke er styret af smerter

Du kan booke din første gratis konsultation via linket ovenfor, hvor du også kan læse meget mere om deres arbejdsmetoder og få svar på nogle af de spørgsmål, som du måtte sidde inde med. Det er første step i processen mod at fjerne smerternes begrænsning.

admin