Leveringsdygtig i alle former for sugekopper

Vi er en virksomhed med 28 års erfaring inden for produktion og udvikling af håndteringsudstyr. Vi er en aktiv og erfaren medspiller, når virksomheder ønsker at etablere og udvikle smarte løsninger i forbindelse med sugekopper, som er en vigtig og kompliceret del af det håndteringsudstyr, vi producerer. Vi holder os løbende ajour med nye og smarte løsninger lokalt og globalt og kan derfor levere udstyr af en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.  

Vi har gennem årene udviklet og produceret et bredt og varieret udvalg af forskellige sugekopper til mange formål inden for anlægsbyggeri og industri. Vores produkter fås både som batteridrevne, benzindrevne og eldrevne og som klemmeværktøjer. Vores produkter kan støtte vores kunder i flere af deres arbejdsgange inden for anlægsbyggeri eller industri. Vi leverer produkter, der kan gå til hånde ved håndtering og løft af fx:

Glas og stålplader
Porøse emner
Tunge løft op til 30 tons
Rustfrit stål inden for fødevareindustrien. 

Vores løsninger kan også fås integreret i fx en truckløsning eller i et traverskinnesystem og vi er leveringsdygtige i reservedele og specialløsninger, der er tilpasset netop jeres specifikke behov. Er I på jagt efter billigere kvalitetsudstyr, så er vi også leveringsdygtige i brugt udstyr til meget rimelige priser.

Vi udfører Lovpligtigt Sikkerhedshovedeftersyn hver 12. måned ifølge AT-anvisninger nr. 2.3.0.2 af maj 1996 og Bekendtgørelse nr. 1101 af 14. december 1992 samt leverandørens anvisninger.

For at holde os ajour med udviklingen inden for sugekopper, deltager vi året igennem på messer i ind- og udland inden for blandt andet
industri, byggeri- og anlæg samt fiskeri- og fødevarebranchen. Tag et kik forbi AL-LIFT® standen på næste relevante messe og lad os få en snak om netop jeres behov. 

Så hvis du vil passe på dine medarbejdere og afhjælpe dem i deres hverdag med mange tunge og upraktiske løft, så kontakt os på service@al-lift.com og/eller på vores servicetelefon: 3015 3999 og få en kvalificeret sparring omkring sugekopper og håndteringsudstyr i det hele taget.  

 

 

Charlotte Parmo Christensen