Logoetiketter på din emballage

Vil du gøre din virksomhed mere synlig, så er logo etiketter en oplagt mulighed. Med dine egne etiketter kan du give en upersonlig emballage et personligt udtryk, og samtidig kan du synliggøre dig og din virksomhed som afsender.

Kan anvendes til mange formål

Logoetiketter kan bruges til mange forskellige formål. Du kan for eksempel bruge dem til at forsegle poser, signere konvolutter eller give en ellers kedelig og ensfarvet emballage lidt liv.

Valgfriheden i forhold til størrelse, farve og andre ønsker er stor hos etiketlageret, så du kan få lige præcis det udtryk, du ønsker. Vi laver både traditionelle ruller i papir og folie, men også udstansede ark til printer samt falsede EDB-etiketter med fremføringshuller. 

Etiketterne kan laves i alle former, så uanset om du ønsker runde, firkantede, ovale eller stjerneformede logoetiketter, så kan vi lave dem. På den måde kan du være sikker på, at dine etiketter understøtter din virksomheds visuelle identitet.

Optimer din markedsføring

Logoetikker er prikken over i’et på din markedsføring. Det er det første kunden ser, når de åbner en pakke eller et produkt fra din virksomhed, og det er en enkel måde, hvorpå du kan signalere professionalisme.

Hos etiketlageret fremstiller vi dine etiketter præcis som du vil have det, og derfor kan du med logoetiketter føre virksomhedens røde tråd helt til måls.

Hurtig levering og professionel service

Etiketlageret har eget trykkeri, og det betyder, at du vil modtage din bestilling inden for kort tid. Som regel få dage efter at vi har modtaget dit materiale – og senest efter 6-8 arbejdsdage.

Hvis du har spørgsmål til farver, størrelser, priser eller andet, så kan du altid kontakte vores kundeservice, der sidder klar med vejledning og gode råd. Vi kan også hjælpe dig, hvis du endnu ikke har de præcise filer klar, men derimod har brug for lidt sparring i forhold til hvad, der kan lade sig gøre og hvad, der fungerer bedst i din situation.

 

Camilla Skøtt