Maling online til billige priser

Malerlager.dk er det bedste sted, du kan vælge, hvis du ønsker at købe maling eller malerudstyr. Hos Malerlager.dk forhandles der udelukkende dansk, gennemtestet kvalitetsmaling. Vi forhandler primært maling fra Beck & Jørgensen. Beck & Jørgensen er en danskejet virksomhed, som har særligt fokus på, at malingen skal være miljørigtig og til fornuftige proser. 
Hos Malerlager.dk forhandler vi også indendørs maling til både vægge og træværk af mærket Blomster.

Malerlager.dk er en virksomhed, der blev grundlagt i år 2006. Den dag i dag har butikken er bredt udvalg af plastmaling til vægge, vandig akrylmaling til badeværelser, facademaling, maling til træværk og meget mere. Al malingen i butikken er naturligvis miljømærket.
Der forhandles også alt indenfor malertilbehør, herunder pensler, sandpapir, malerruller, sikkerhedsudstyr, spartelmasse og lignende. Vi garanterer derfor, at der også helt sikkert er noget til netop dit behov.

Hos Malerlager.dk går vi enormt meget op i vores service. Det betyder rigtig meget for os, at du som kunde får en suverænt god oplevelse, når du bestiller maling online hos Malerlager.dk. Hvis du har gang i et større projekt, så kontakt os meget gerne, så finder vi et særligt godt tilbud, der er skræddersyet til dit behov og dine ønsker. Vi tilbyder også dag til dag levering i hele Danmark, og hvis du bestiller for over 950 kr., så er leveringen ganske gratis. Vi har naturligvis også gratis farvekort, som du kan få tilsendt på forhånd.

Som nævnt er der rigtig mange gode grunde til at bestille sin maling online hos Malerlager.dk. Man kan ikke se bort fra, at der er et enormt stort udvalg hos Malerlager.dk. Derudover må man også huske på vigtigheden af at købe maling af høj kvalitet. Hvis malingen er af en ordentlig kvalitet, kan det i længden svare sig, da den dækker meget mere og generelt lægger sig pænere på overfladen. Derved skal der ikke bruges nær så meget maling, som hvis man køber en dårlig maling, der kræver mange lag.
Det er også vigtigt at købe en miljømærket maling, så man er sikker på, at den indeholder et minimum af kemikalier. Særligt når man maler indendøre, er det vigtigt, at malingen ikke udsender giftige dampe. Al maling hos Malerlager.dk er miljømærket, og man kan derfor trygt bestille sin maling der.

Endvidere har Malerlager.dk enormt konkurrencedygtige priser, så selvom man måske ikke har så meget plads i budgettet, så er det muligt at finde kvalitetsmaling hos Malerlager.dk, der ikke ødelægger økonomien. 
Vi glæder os til at handle med dig, og held og lykke med dit projekt!

 

Kristine Wiese