Markedets bedste støvsugere fra Nilfisk

Over 100 års erfaring

Nilfisk er en virksomhed med visioner. De har helt fra grundlæggelsen haft en vision om at fremstille og sælge produkter af højeste kvalitet på verdensplan, og i over 100 år har Nilfisk mødt markedernes og kundernes skiftende behov med innovative produkter og løsninger.
I dag tilbyder Nilfisk et omfattende udvalg af premium rengøringsprodukter og pålidelige eftersalgsservices til de professionelle markeder.
De primære produktlinjer hos Nilfisk er gulvrengøring, støvsugere og højtryksrensere og herunder findes et bredt udvalg til private forbrugere, så man som privatperson nemt og hurtigt kan få et lige så skinnende og rent resultat, som hvis det var udført af et professionelt rengøringsfirma.

Konstant innovation og forbedring
Nilfisk er under ingen omstændigheder er firma, der slår sig til tåls med det gode. Hos Nilfisk skal produkterne altid være de absolut bedste. Derfor ligger Nilfisk heller ikke på den lade side. Hele tiden bliver der arbejdet på at forbedre de eksisterende produkter, samt udvikle nye smarte løsninger, som aldrig er set før.
Den stålvilje, som ses hos innovationsgruppen i Nilfisk er exceptionel. Der knokles konstant på for hele tiden at være den førende virksomhed indenfor fremstilling af rengøringsprodukter – og det lykkes.
Nilfisk er kendt og elsket verden over for at være et mærke af højeste kvalitet og funktionsdygtighed.

Nilfisk til konkurrencedygtige priser
Ikke nok med at Nilfisk er det mest konkurrencestærke mærke på markedet, når det kommer til kvalitet og design, så har Nilfisk også nogle enormt konkurrencedygtige priser.
Der findes mange forhandlere af Nilfisk verden over, og en af disse er knudedan.dk. Her forhandles Nilfisk støvsugere til priser så lave, at de næsten er under markedspriserne.
Samtidig med de billige priser, så leverer knudedan.dk også den bedste service, hvis man som kunde skulle få brug for at stille nogle spørgsmål eller søge råd og vejledning.
Med kontorer på både Sjælland og i Jylland er der mange medarbejdere der sidder klar til at betjene alle de kunder, der har brug for hjælp.
Som kunde er du også altid velkommen til at ringe ind og høre mere om de forskellige Nilfisk produkter, der forhandles hos knudedan.dk.

Et professionelt resultat
“Once you go Nilfisk, you never go back”. Det er måske ikke helt således, talemåden normalt lyder, men om ikke andet er der sandhed i den. En Nilfisk støvsuger efterlader overflader fuldstændig fri for skidt og støv. Mange oplever ved brug af andre støvsuger, at de ikke suger kraftigt nok til at få alt skidtet med.
Prøv en Nilfisk, og du vil se en forskel.

Kristine Wiese