Med smarte svæverammer kommer dine malerier til at svæve

Hvis du holder af at male, bør du også sætte noget tid af til at få sat dine malerier op på en flot måde. Det kan være med til at gøre, at du virkelig kommer til at nyde de smukke malerier, som du har skabt. Det ville være synd, hvis de bare endte med at stå på gulvet, fordi du ikke får dem brugt. 

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan hænge dine malerier op. En af de smukkeste er ved, at du bruger en svæveramme. Der kommer det til at se ud som om, at dit billede svæver ud fra væggen. Det kan være med til at give den helt rigtige fornemmelse til det maleri, som du har lavet. 

Der findes mange forskellige steder, hvor du kan købe svæverammer. Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, er det en god ide, at du køber dem via nettet. Der kan du nemt finde et stort udvalg, hvilket gør, at du hurtigt kan få bestilt dine rammer hjem. Du kan for eksempel bestille dem via webshoppen malericentralen-kreativ.dk, hvor du kan finde et stort udvalg af forskellige former for rammer. 

Når du skal vælge en ramme til dit billede, er det altid en god ide, at du vælger en, der ikke stjæler opmærksomheden fra billedet. Rammen skal altså ikke være for voldsom eller pompøs i forhold til billedet. I stedet skal rammen komplementere billedet, så det virkelig kommer til sin ret for beskueren. 

Du kan vælge mellem svæverammer i flere forskellige farver og i flere forskellige udformninger. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den form for ramme, der passer til dit billede. Det kan være en god ide, at du tager udgangspunkt i de farver, der er i billedet, når du gerne vil finde en ramme, der passer til det. 

Emilie Jacobsen