Militærtøj er outdoor-tøj i højeste kvalitet

Militærtøj er næsten altid relevant at anskaffe sig, hvis man opholder sig- eller arbejder udendørs. Militærtøj er nemlig fremstillet specifikt til fysisk belastende arbejde i uvejsomt terræn. Det er derfor ekstra slidstærkt, åndbart og vandafvisende.
Det er naturligvis mest relevant for militært personel at anskaffe sig militærtøj. Som ansat ved Forsvaret får man naturligvis udleveret uniformer og diverse tøj, men det kan alligevel være nødvendigt at supplere med yderligere beklædningsgenstande. 
Det kan for eksempel være, at man er en frossenpind og derfor har behov for at anskaffe sig en arktisk jakke, fordi man ikke kan holde varmen i den udleverede uniformsjakke, der er beregnet til brug om vinteren.
Det kan også være, at man ikke har nok kampskjorter udleveret i forhold til, hvor ofte man kan nå at vaske. I det tilfælde er det oplagt selv at købe ekstra kampskjorter hjem. 
Der er mange situationer, hvor det er relevant for militært personel at købe militærtøj på trods af, at de får det basale udleveret af Forsvaret.

Hos xtragrej.dk forhandles også tøj af mærker 5.11. 5.11 er begyndt også at fremstille træningstøj. Deres træningstøj er fremstillet særligt til soldater og andre folk, der træner fysisk hårdt i belastende situationer så som forhindringsbaner eller orienteringsløb i skove. Tøjet er derfor fremstillet ekstra slidstærkt og svedtransporterende. Derudover er det fremstillet med flade syninger, så syningerne ikke gnaver og er i vejen, og derved har træningstøjet også en ekstra stor bevægelsesfrihed. Dette er kun en fordel for folk, der dyrker Crossfit eller måske militær 5-kamp, hvor man skal kunne vride sig rundt, klatre og hurtigt skifte position. 

Det er dog ikke kun militært personel, der har fordel af at købe militærtøj. Militærtøj er også relevant for jægere og fiskere, der bevæger sig meget ude i naturen. Militært regntøj er nok det bedste regntøj, man overhovedet kan få, og det er derfor perfekt for fiskere og jægere, som risikerer at sidde udenfor i regnvejr i mange timer.
De militære kampskjorte er også ualmindelig behagelige bluser at have på til dagligt arbejde, og for en landmand kan den være rar at bruge under et par overalls, når man er i gang med arbejdet hele dagen.

Der er rigtig mange situationer, hvor det er relevant at købe militærtøj. Hos xtragrej.dk forhandles et stort udvalg af forskellige typer af militærtøj og ikke alt er i camouflagemønster, så man kan roligt købe tøj ind til dagligt brug og samtidig holde en neutral stil.

Kristine Wiese