Når effektiv slamsugning er løsningen

Kloaksystemer, afløb eller septiktanke, der ikke fungerer optimalt, skyldes typisk tilstoppede rør, og her er effektiv slamsugning en god løsning. Slamsugningen renser passagen, så der igen bliver frit, men det er vigtigt at bruge professionelle fagfolk, hvis du vil have det bedste resultat.

Døjer du ofte med tilstoppede brønde eller afløb, så kan det desuden være en idé at få dem tjekket efter af en fagmand – måske skal der blot enkle tiltag til, før det hele virker igen. Alternativt risikerer du at ende med afløb, der stopper helt til og til sidst ikke kan bruges mere.

Slamsugning – for både private og erhverv

Det er ikke kun store septiktanke, fedtudskillere og komplicerede kloaksystemer, der kan have gavn af en rensning. Det kan også være nødvendigt hjemme i privaten, hvor køkkenbrønden kan have brug for en omgang slamsugning. Det er altså både private og erhverv, der kan drag nytte af arbejdet.

Typisk varetager en proffesionel slamsugning på følgende områder:

– Samletanke

– Septiktanke

– Sandfang

– Fedtudskiller

– Køkkenbrønde

– Vejbrønde

Har du en opgave udover det sædvanlige, så er mange virksomheder desuden villige til at gå langt for at hjælpe en kunde. Så det skader aldrig at ringe.

Jævnlige eftersyn

Arbejder du professionelt i et fag, hvor slamsugning er et tilbagevendende aspekt, så kan du med fordel overveje at lave en fast aftale om eftersyn af dine afløb, tanke og kloaksystemer. På den måde forebygger du eventuelle scenarier, hvor afløb og tanke stopper til – og du opretholder samtidig en høj hygiejne.

Tilstopning af anlæg kan i værste tilfælde medføre oversvømmelse, som kan give skader på omkringliggende byggerier, marker og afgrøder. Risiciene taget i betragning kan det altså være en god idé at forebygge. Gå efter en kloakservicevirksomhed med gode referencer på cv’et, så du sikrer dig et arbejde, der udføres med det nødvendige udstyr og kompetencer – på den måde bliver arbejdet bedst.

 

Camilla Skøtt