Nøglebokse fra billigsikring.dk

Hvis du er ansvarlig for en bolig forening, facilities manager i et officin eller anden større kontor bygning, eller måske administrerer en institution med mange beboere som for eksempel et plejehjem, er du sikkert bekendt med den problematik, at andre end den kendte kerne af fast ansatte stabs medlemmer skal have adgang til forskellige områder på forskellige tidspunkter af døgnet. Det kan for eksempel være i forbindelse med levering af post, pakker, varer eller materialer til en virksomhed, rengøring af kontor arealer eller afhentning af affald eller vasketøj. Eller du står som udlejer af for eksempel ferie ejendomme eller udlejningsbiler hvor lejerne skal have mulighed for at afhente og aflevering af nøglerne under trygge og sikre forhold. Det kan også være, at du ikke føler dig tryg ved at have alt for mange nøgler i omløb – og ikke har lyst til at skulle have 100% tjek på at få nøglerne igen, når en medarbejder forlader virksomheden, eller en kontrakt bliver sagt op med en leverandør eller fragtfirma.

I ovenstående tilfælde kan det godt svare sig at tænke lidt alternativt i forhold til sit låse system. Måske kan man overveje at investere i et elektronisk låse system, hvor man ikke er afhængig af at have mange nøgler ude at svæve – med fare for ulovlig kopiering, og for at uvedkommende kan skaffe sig adgang. Hvis man dog ikke synes, at det er umagen eller pengene værd at få skiftet samtlige låse ud med elektroniske dørlåse – eller det simpelt hen er umuligt på grund af låsenes beskaffenhed – så kan man overveje at anskaffe sig en nøgleboks med kodesikring.

Med en nøgleboks fra billigsikring.dk får du sikker opbevaring af dine nøgler og nøglekort. Vore nøglebokse kan modstå vind og vejr samt slag og spark – de er brudsikre og forsynet med tyveri sikker montering, så du ikke skal være nervøs for at sætte din nøgleboks op udendørs. Afhængig af nøgleboksens størrelse kan den indeholde op til 15 nøgler eller otte kort. En nøgleboks åbnes ved indtastning af en kode på 4 – 6 cifre efter eget valg. Du kan nemt selv montere og konfigurere din nøgleboks, og du vælger selv, om den skal have kode taster eller drejeskiver. I vores online shop på billigsikring.dk finder du vort velassorterede udvalg af nøglebokse fra anerkendte fabrikanter – og til de helt rigtige priser.

Find din nøgleboks hos billigsikring.dk og få den leveret inden for få hverdage – og med fjorten dages fuld returret.

Astrid Pedersen