Panasonic varmepumpe – moderne varmeteknologi og top design

Er du i markedet efter en luft til luft varmepumpe, som kan spare dig og din familie store pengesummer hvert eneste år, bør du tage et kig på de super lækre varmepumper fra mærket Panasonic. Bag Panasonic står en producent, som gennem mange årtier har markeret sig i den absolutte spydspids når det handler om design og fremstilling af forbruger elektronik. Hvad angår luft til luft varmepumper ligger Panasonic også langt foran sine konkurrenter, hvad angår såvel energi effektivitet som inkorporering af moderne, intelligent teknologi.

En af de virkeligt nytænkende og innovative features ved Panasonic luft til luft varmepumper, er den cloud baserede internet teknologi, som tillader dig at fjernstyre din Panasonic varmepumpe, uanset hvor i verden du baserer dig. I praksis betyder dette, at du kan tænde for din Panasonic varmepumpe inden du af sted hjem efter fyraften, og således komme hjem til perfekt opvarmede stuer. Luft til luft varmepumper fra Panasonic kan samtidig vendes og bruges som kølende klima anlæg på varme sommerdage. Dette gør luft til luft varmepumper fra Panasonic særdeles populære til brug i sommerhuse, hvor de samtidig fungerer som prima erstatninger for elradiatorer.

Luft til vand varmepumper fra Panasonic – det miljøvenlige alternativ til dit fyr

Hvis du er på udkig efter en erstatning for dit gamle oliefyr, er en luft til vand varmepumpe fra Panasonic en oplagt mulighed. En luft til vand varmepumpe opvarmer snildt dit forbrugsvand og vandet i dine radiatorer lige så hurtigt og effektivt som dit fyr – og til en langt lavere pris. Du kan regne med at skære op imod 60% af dine udgifter til opvarmning af din bolig – og så er en luft til vand varmepumpe samtidig langt mere miljøvanlig end et oliefyr.

Uanset om du skal have en luft til vand eller en luft til luft varmepumpe, kan du se et stort udvalg af Panasonic varmepumper på kinnan.dk

Astrid Pedersen