Pift boligen eller virksomheden op med flotte nye døre fra Melholt.nu

Melholt’s Handels Center er et moderne firma, som er specialiseret inden for salg af indvendige døre, skydedøre, branddøre, karme, låse og greb i mange modeller. Firmaet har altid 2500 døre og karme på lager til fordelagtige priser, og i webshoppen Melholt.nu kan du nemt bestille og få leveret den type dør, du har brug for, i de rigtige mål, uanset hvor i landet du bor.

Bredt udvalg af glasdøre, fyldningsdøre og branddøre i høj kvalitet

I sortimentet finder du eksempelvis enkelt eller dobbelt glasdøre, som er elegante og giver et flot lysindfald i rummet. Du kan også vælge en stilfuld fyldningsdør i modellerne Norge, Finland, Dannebrog eller Shaker. Derudover kan du vælge glatte celledøre eller massive døre. Har du brug for en sikkerhedsgodkendt branddør til din virksomhed, så finder du et udvalg af branddøre i webshoppen. Alle døre er fremstillet af materialer i rigtig god kvalitet og lakeret i standard hvid, men de kan også leveret i andre farver som eksempelvis hvidvokset natur eller en helt tredje farve.

Ekspertvejledning i valg af den helt rigtige dør

Nogen gange kan det være en udfordring at finde den helt rigtige dør i de helt rigtige mål. Lad de erfarne ansatte hos Melholt.nu give dig ekspertrådgivning, så du får den helt rigtige dør til din privatbolig eller din virksomhed. Især er det vigtigt at vælge døre og karme, som passer sammen, og det er selvfølgelig også vigtigt, at dør og karm har de helt rigtige mål, når de skal sættes op.

Få døren leveret

Fordelen ved at handle online er, at du får din nye dør leveret direkte til adressen, så du ikke selv behøver at transportere den. Du finder altid kvalitetsdøre til favorable priser hos Melholt.nu, som passer ind i alle typer af hjem, og en eller flere nye døre vil uden tvivl give dit hjem et nyt frisk udseende, og du kan være sikker på, at dørene holder i lang tid.

admin