Sjove og naturtro Asi dukker vil begejstre dit barn

Selvom de fleste børn har en god fantasi og sagtens kan forestille sig, at den dukke, der ikke ligner et barn på en prik, er et rigtigt barn, er der stadig noget helt særligt ved de dukker, der gør. De dukker, hvor de fuldstændig ligner en rigtig baby. Det kan være svært for selv de mest fantasifulde børn at stå for dem. Selvom det kan være ærgerligt, at dit barn ikke skal bruge lige så meget fantasi på at forestille sig, at dukken er et rigtigt barn, kan du være sikker på, at dit barn bruger sin fantasi på mange andre måder. 

Et af de firmaer, der laver meget flotte naturtro dukker, er Asi. Det er et spansk firma, der har specialiseret sig i meget smukke og meget babylignende dukker. En af deres mest populære dukker ser både ud som og er på størrelse med en rigtig baby, hvilke giver en helt særlig fornemmelse, når du holder den lille dukke. Det gør også, at en Asi dukke er lidt dyrere end andre former for dukker. Til gengæld er det virkelig god kvalitet, du får for pengene. 

Selvom Asi er spansk, kan du sagtens købe en Asi dukke hos et dansk firma. Det kan for eksempel være gennem webshoppen legehimlen.dk. Der har de en lang række forskellige former for legetøj, hvilket gør det nemt for dig at købe noget til dit barn, lige meget hvilken form for legetøj du leder efter. 

Der findes mange forskellige former for Asi dukker. Nogle er små, nogle er store, og der er både piger og drenge. Dukkerne er lavet, så de har en blød krop og arme og ben i vinyl. Det gør, at deres arme og ben ser meget livagtige ud med små fingre og tæer. En del af dukkerne er udstyret med en boks, der gør det muligt for dem at sige “mama”, når barnet trykker på dukkens tommelfinger. 

Nogle af de mest populære Asi dukker er Leo og Leonora. Det er dukkerne i rigtig babystørrelse. Det gør, at dukkerne er mellem 46 og 50 centimeter høje. Det vil være noget helt særligt for dit barn at stå med sin Leo eller Leonora dukke. Barnet vil nemt kunne forestille sig, at det er en rigtig baby. 

For mange børn er det sjovt, at de både har en drenge- og en pigedukke. Det er oplagt, at du køber en pigedukke til en pige, og en drengedukke til en dreng, men sådan behøver det jo bestemt ikke at være.  

Emilie Jacobsen