Skab et dansk hjem: 3 tips

Er du også inspireret af godt gammel dansk design, og skak folk kunne mærke, hvor de er, når de træder ind i dit hjem? Så forstår vi dig godt, og det er svært ikke at have en smule forkærlighed for alt det, der er med til at definere os på designfronten. Vi kommer derfor her med tre tips til, hvad du kan gøre ved dit hjem, hvis det skal ose af danskhed.

Undgå skandinavisk stil

Den skandinaviske stil kan fremstå meget kold og kynisk, og det er ikke ligefrem noget, vi forbinder med rødgrød og fløde. Det er en meget upersonlig stil, som nogle helt sikkert vil foretrække, men som ikke fremstår specielt dansk. Brug derfor nogle flere varme farver og nogle bløde møbler i stedet for de kolde klinker.

Masser af dansk design

Der findes masser af dansk design, hvad end du leder efter sofaer, stole eller lamper. Det er naturligvis ikke det billigste, men man kan ofte finde eksempelvis designer lamper tilbud, hvis man leder de rigtige steder. Der kan spares mange penge, og så er det samtidig en god investering til fremtiden, fordi de kan blive mange penge værd om et par år.

Porcelæn

Ligesom det store inventar bør være dansk, så kan du med det mindre inventar også skabe et pæredansk hjem. Porcelæn, der gemmer sig flot væk i et vitrineskab eller lignende, og som trækkes frem til påskefrokoster, er noget, der også kan fremstå meget dansk. Du kan gå med Royal Copenhagen, men der findes et væld af andre stel, som er endnu mere danske.

admin