Skab hygge i haven med solcellelanterner

Der er ikke noget bedre end en hyggelig belysning i haven. Både på de lune sommeraftener, hvor man kan sidde ude og nyde det danske sommervejr, men også på de koldere forårs- og efterårsdage, hvor belysningen er et dejligt syn fra husets vinduer. Og særligt til sommerfesten, hvor en farverig og smuk belysning er prikken over i’et på festlighederne.

Skal du finde de rigtige lamper til din havefest, så er solcellelamper en godt alternativ til traditionelle lamper. De giver dig den helt rigtige stemning og samtidig sparer de dig for penge på din elregning.

Lanterner i smukke farver

Skal sommerens fest sprudle af farver og magi, så gå efter lamper i flotte farver. En solcelle lanterne i træet giver den helt rigtige stemning, og du slipper for bøvlet med ledninger og batterier.

Solcellerlamper egner sig til brug mellem april og oktober, og det smukke, farverige lys er beskyttet mod moderat regn – dog bør du tage dem ind, hvis det regner voldsomt. Vælger du en lanterne af god kvalitet, kan den ofte lyse i op til 10 timer på en fuld opladning, så der burde være lys helt til festen slutter.

Passer du på dine lanterner, og pakker dem væk, når de ikke er i brug, så kan de sagtens genbruges til den næste fest også.

Forskellige former giver forskelligt udtryk

Der findes mange forskellige former for havebelysning, og de mest kendte lamper er nok rispapirlamperne. Dette udtryk finder du også i solcellelanternerne, blot er disse lavet af nylon, der gør dem mere modstandsdygtige overfor vind og vejr.

Du kan også vælge at købe solcellelamper på flaske. Altså smukke, farverige flasker, hvor pæren ligger ind i flasken. Hæng flaskerne på snor, og lad dem hænge langs hegnet eller i træet. Det skaber en skøn, varm og sydlandsk stemning, og flaskerne passer perfekt til enhver have, terrasse eller udefest.

Camilla Skøtt