Styr på dit barns tøj med et navnestempel

Når man har et barn, der fx går i dagpleje, vuggestue eller børnehave, så kan man risikere, at ens barns tøj bliver væk blandt de andres børns tøj, eller at de kan have noget tøj, som de andre børn også har. For mange år siden, der skrev man barnets navn i tøjet eller skoene med en kuglepen, men efter et par vaske, så forsvandt navnet hurtigt, eller det hurtigt blev sværret ud. Man skulle derfor ofte friske det op ved at skrive navnet igen. Igennem de seneste par år, der er der kommet en smart og nem løsning på markedet. For bedre at kunne holde styr på hvilket tøj, der tilhører ens barn, så bruger mange et navnestempel, hvor man kan bruge stemplet på tøj, bamser, sko og trælegetøj. Et navnestempel kaldes ofte også for et tøjstempel. Mange bruger netop disse navnestempler til tøj og sko.

Hos Babadut.dk kan man købe navnestempel. Deres stempel er det helt originale og ikke en kopi, som sælges mange andre steder. Man er dermed sikret et stempel i god kvalitet. Når man bruger dette stempel, så kan tøjet stadigvæk holdes til at blive vasket. Tøj, hvor der sidder et navnestempel i, det kan tåle at blive vasket helt op til 90 grader. Hos Babadut.dk kan du selv vælge hvilken tekst, der skal stå på stemplet samt hvilken skrifttype, det skal være skrevet med.

Babadut.dk er en hjemmeside, der sælger produkter til børn såsom legetøj, service, lamper, bleer, tøj og madkasser og meget andet. De går op i, at deres varer er af god kvalitet, og at deres varer ikke indeholder giftstoffer. Man kan derfor trygt lade sine børn bruge deres produkter. De får hele tiden nye varer til deres sortiment. Hos Babadut.dk kan du derfor altid finde det nyeste, der er på markedet af produkter til babyer og børn.

 

Heidi Nielsen