Træn førstehjælp og forebyg ulykker med professionel hjælp fra optisafe.dk

Danmark er et af de sikreste lande at bo i, men det er ingen garanti for at der ikke sker ulykker. Det er stort set umuligt at undgå at ting går galt, og derfor er det vigtigt at forebygge og træne, så man kan begrænse skader i en krise- eller ulykkessituation. Det er lige netop det, de er eksperter i hos https://www.optisafe.dk/.

Optisafe.dk tilbyder hovedsageligt to services:

  • Træning i førstehjælp og krisehåndtering
  • Salg af førstehjælpsudstyr til erhverv og private

For Optisafe.dk kommer kvalitet og service først. Når det gælder førstehjælp, skal varerne være i orden og derfor forhandler Optisafe.dk de bedste og sikreste produkter. Alt fra førstehjælpskasser til kontorer, institutioner og køretøjer til hjertestartere og brandslukkere. Desuden sælger Optisafe.dk også simulationsudstyr og lignende.

Hos Optisafe.dk tror de på at man skaber et sikkert samfund ved at træne befolkningen gentagne gange i førstehjælp og krisehåndtering. Derfor er deres kurser tilrettelagt på en måde, så de er lærerige for både førstegangsdeltagere og dem, der har prøvet det flere gange før.

Simuleringerne kan baseres på forskellige scenarier, for eksempel brand, stormvejr eller trafikulykker. Arbejder du på en fabrik kan øvelsen tilmed tilrettelægges de specielle sikkerhedsrisiko, som man kan møde på netop din arbejdsplads.

Få træning i førstehjælp med professionelle instruktører

Jo mere realistisk træningen virker, jo mere lærer deltagerne. Samtidig er det vigtigt, at alle deltagere føler sig trygge. Det er nemlig også en forudsætning for læringen, at ingen går i panik undervejs. Optisafe.dks dygtige undervisere og instruktører er uddannet i at varetage alle mulige bekymringer.

Optisafe.dk leverer alt det udstyr, der skal til for at skabe en realistisk situation. Blandt andet røgmaskiner og slukningstrænere, som er bygget specielt til simuleringer.

admin